søndag 16. august 2020

Når nettene blir lange....

 Har hatt en del søvnløse netter i sommer, men aldri så gærdi at det ikke er godt for noe 🤪 Siste natten nå ble jeg liggende å fundere på en måte å lage kort på, også var det bare å prøve seg når jeg sto opp! Jeg hadde nok sett for meg å lage større, men nå har jeg da i alle fall testet det ut! Ideen var at kortet er kort når det er brettet sammen, og en banner når man trekker det ut. Resultatet ble sånn : 



Og når det er brettet sammen (mange magneter her!!) så ser det sånn ut:



Ønsker med dette å bli med i utfordringen til Papirdesign, hvor alt er lov 🤗

lørdag 8. august 2020

Eksplosjonsboks

 Så utrolig heldig jeg er som får varierte bestillinger, da får jeg lekt meg med så mange måter å lage kort på, og nå var det eksplosjonskort som var ønsket av bestiller, og det er det lenge siden jeg har laget! Ingen andre spesielle ønsker annet enn at det skulle være en boks i midten, ergo kunne jeg velge blant de mange fine konfirmasjonsarkene til Papirdesign, herlige dies tekster og stempeltekster! 



Har endelig fått nytte av Silhouette maskina som jeg kjøpte for ett par år siden, men ikke fått dreisen på! Så nå lager jeg navn og dato med skygge med den. 







Jeg dekorerer alltid alle sidene på boksene mine, synes det er en super måte å få med mange fine tekster og ord på. På undersiden av boksen har jeg ett lite personlig stempel. Ønsker med denne boksen å være med i utfordringen hos 
Papirdesign, hvor alt er lov! 
- Scrappelyst, hvor de vil se blomster!
- Hobbygarasjen, hvor alt er lov!


fredag 7. august 2020

AJ

Datt ut på Art Journal i vinter, og måtte selvfølgelig anskaffe meg masse nytt for å kunne utfolde meg sånn som jeg ønsket. Så ble det kortlaging igjen, og AJ bøkene ble liggende. Så kom jeg over en genial bok for litt siden, hvor man kan ta ut sidene når man jobber med de, ergo ødelegger jeg ikke de andre ferdige sidene mens jeg jobber! Fikk den i går, og måtte bare leke meg litt igjen! Ville at den skulle være som en inspirerende forside til meg selv.

Har brukt litt modellingpaste med micakuler gjennom stencil, washi tape, utklipp, maling, gesso, stenciler og stempel! 

torsdag 6. august 2020

Konfirmasjon

 Det har kommet litt bestillinger på konfirmasjonskort, og selvom jeg har en hel haug liggende synes jeg det er kjekt å lage helt nytt og tilpasset når jeg får bestillinger! Nå fikk jeg beskjed om at interessene til konfirmanten var data og fotball, da er det så innmari genialt når Papirdesign har så mange tøffe ark som passer! 


Forsiden har jeg brukt stjernediesen som jeg er så glad i, da trenger man ikke så mye mere pynt på guttekort 🤗 Motiv fra Maja Design, Kjære konfirmant fra Papirdesign. 


På innsiden har jeg da brukt to forskjellige mønsterark for å få frem interessene. Pengelomme, gutt og ovaler fra Papirdesign. Også den store stempelteksten er fra Papirdesign, den lille fra Kort og Godt. 



Ønsker med dette å være med i Papirdesign sin utfordring, hvor alt er lov! 

lørdag 1. august 2020

August utfordring - Embossing




Hei! Plutselig var juli historie, og vi skriver august. Første dagen byr på blå himmel og strålende sol, så håper det blir tendensen i hele august 🌞 I Nordsalten hobbyklubb har vi embossing som utfordring denne mnd. Jeg har mye embossing pulver, tar det sjelden frem, men etter å ha laget bidraget til denne oppgaven så ble jeg mint på hvor gøy det er å se hvordan det smelter og popper ut 🤗 Jeg valgte å bruke bazzill som base, stemplet en egen bakgrunn med div stempler. Stemplet hovedtrykket, Dylusions, på hvit cardstock med embossing blekk, før jeg brukte lilla embossing pulver og varmet. Klipte ut og limte det på panelet mitt! Gleder meg til å se alt det fine som blir tryllet frem med embossing pulver denne mnd 🤗

mandag 27. juli 2020

Gavelapper

Når jeg så sommernyhetene til Papirdesign så var det ikke tvil om jeg måtte handle! De nye hjertediesene fikk meg med en gang til å tenke gavelapper, så det var også det første jeg brukte de til!!

Digger formen på hjertene, disse kommer til å bli mye brukt 🤗 Pnsker med disse å bli med i utfordringen til Papirdesign, Alt er lov

Jul i juli 🤗

Jepp, plutselig er jula her🙈 Godt med utfordringer som får en til å tenke litt fremover, nettopp på jula 😁 Så i dag har jeg julekort å vise frem. Papirene er fra Maja Design, stempler og dies er fra Papirdesign.


Ønsker å delta i utfordringen til papirdesign, alt er lov

fredag 1. mai 2020

Mai hos Nordsalten hobbyklubb!

Hmm, det er virkelig alt for lite jeg er innom her og poster... det skal jo ikke stå på at jeg ikke koser meg med kort og andre scrapperelaterte saker, det er bare at jeg ikke kommer meg til pc for å lage innlegg... meeeen, alltid greit å ha noe å jobbe med, så jeg får prøve å ta meg selv i nakken, og i alle fall poste noe av det jeg lager! 

Men i dag er fokuset på Mai måned, og med det Nordsalten hobbyklubb sin nye utfordring! Denne gangen vil vi se perler og/eller bling! Det er jo så mye lekkert å velge i, og premien vi kan friste med denne ganger er fra kort og godt




Jeg valgte å lage ett sett med innbydelse og bordkort, hvor jeg fikk prøvd ut en ny dies jeg har kjøpt meg, nemlig en babysko. Ved å bruke samme papirer og samme bling, så får man en helhet mellom innvitasjoner og bordkort! 



Da er det bare å rote frem perler og bling, og ha det gøy med papir! Gleder meg til å se alt det fantastiske som blir laget! 

lørdag 21. mars 2020

Fargerikt 😁

Er ikke ofte jeg er flink å bruke pakkene med 6x6 ark, men det ville jeg i dag! Tøffe ark til ei tøff jente i tankene, og rammekort med shaker vindu ble laget!



Ønsker å delta hos
Scrap the rainbow, fargerikt til barn
Hobbygarasjen

Gult er kult 😎

Jeg bare digger disse arkene fra Kort og godt, de er så skarpe i fargene og hyler for leg barnekort! Så når man kikket litt etter utfordringer å være med på, og man fant 2 stk som gikk på sterke farger, hvorav eve også skulle være til barn, ja da dukket disse papirene opp i hodet mitt med en gang! Har laget ett super enkelt kort, kun brukt paneler og dieset ut diverse fra Papirdesign og studio light, og vips har man ett rimelig tøft og fargerikt kort til barn 🤗




Jeg ønsker med dette å være med på utfordringen til:
Scrap the rainbow - fargerikt til barn
Hobbygarasjen - fargerikt

torsdag 20. februar 2020

Gaveboks

Jeg er så heldig å ha en bekjent som jobber på Bohus, og hun er så snill at hun samler på bokser til meg som de skal kaste, altså tom emballasje! I dag har jeg gjort om en sånn boks til en gaveboks til ei jente. Med Papirdesign sin Drømmeland serie, er det enkelt! Er så glad i denne serien med ark!







Produktene jeg har brukt er PD1900038, PD1900173, PD18395 og PD1900034

Ønsker med denne boksen og delta i utfordringen til Papirdesign, som er tema Gaver.

lørdag 1. februar 2020

Februar og morsdag

Plutselig hadde man ikke postet noe blogg innlegg på nesten 2 mnd... jeg lager myyyye kort og sånn, men blir ikke å ta bilder og legge ut så mye, må ta meg selv i nakken der....

Men over til dette innlegget, nå er det jaggu en ny mnd, og med det en  ny utfordring hos Nordsalten Hobbyklubb! Med temaet "til kvinnen" vinkler du det som du vil, det kan være morsdag, til ei venninne, bursdag... ja, her er det bare å boltre seg vilt! 

Jeg valgte å lage ett morsdagskort denne gangen! Hadde bestilt meg en ny dies, så da var det moro å prøve ut den! 




Hopp i det, og bli men på utfordringen du også! Besøk Nordsalten hobbyklubb og legg igjen ditt bidrag! Gleder meg til å se alt det fantastiske som blir skapt!