onsdag 28. februar 2018

Strikk!

Hei igjen!
Igjen er det Papirdesign som inspirerer til kreativitet, og det er fortsatt utfordringen

STRIKKEDILLA, KAFFEELSKER ELLER FIN PÅ VIN 

Som er utgangspunktet for kveldens kort!! Her er det stort sett bare Papirdesign stempler, dies, bling og papir som er brukt!! 



Ønsker med dette å delta i Utfordringen til Papirdesign❤

søndag 18. februar 2018

Mixed media

Hei! I dag vil jeg vise frem ett mixed media prosjekt jeg lagde på bestilling! Jeg fikk ønske om ett kort med plass til tre utfordringer, og valgte da å løse det med  bruke ett lerrett jeg hadde liggende!

Da dette blomstermotivet ikke var det jeg tenkte som utgangspunktet for dette kortet til en 50 år ung mann, måtte det lag på lag med gesso til! Fant frem ett utvalg spiker, skruer og annet metall, da dette var til en skikkelig handyman tenkte jeg det måtte med! Brukte modelpaste til å feste de, før jeg malte over med mere gesso.

Brukte så en stensil jeg hadde og la over svart gesso, for å få denne muren 

Hadde funnet meg en skikkelig kul Digi fra DrDigi.com , og med den printet og klippet ut var det bare å kose,seg med resten av pyntingen! Gaven fra giverne av dette "kortet" var en flaggstang, mottageren er dansk bosatt i Norge, så da ble det løst på følgende måte:

Som jeg skrev skulle det være plass til tre utfordringer, så på baksiden dekket jeg først med mønsterark fra Dixie craft, så laget jeg tre konvolutter av svart Bazzill, dekorerte med stempeltekster og navnet på alle oss på denne gaven! 
Ønsker med dette "kortet" og delta i Papirlosjens utfordring dies eller stempel (digi-stempel, tekst stempler, dies til tall og bokstaver, splish/splash form fremside,  samt til alle tekstfeltene på baksiden!) 

Valentine ❤

I år fikk jeg to bestillinger til valentine, ett til ei og ett til ein! Freia sine melkehjerter er jo perfekt å dekorere til ett sånt formål, resultatet ble sånn:
Herre-varianten




Damevarianten




Vinpose

Denne gangen har jeg dekorert en pose med tanke på en vinflaske! Papirdesign har så utrolig mange flotte ark, jeg får ALDRI nok av de! De har en pågående utfordring nå, som heter STRIKKEDILLA, KAFFEELSKER ELLER FIN PÅ VIN , har mange ideer, skal gyve løs på ideene når jeg kommer hjem fra vinterferie!!

Vel tilbake til posen! Jeg har helt enkelt bare brukt Vimpeldiesen fra Papirdesign på ett ark fra,serien "Kaffepause". Stanset og ut en vimpel i hvit kartong som jeg stemplet fra denne flotte platen!

Ønsker med dette å delta i utfordringen til Papirdesign, som altså er "strikkedilla, kaffeelsker eller fin på vin"



søndag 11. februar 2018

Konfirmasjonskoffert

Jeg er så utrolig heldig som får lov å lage gaver og kort på "oppdrag"! Etter å ha laget og vist frem en koffert jeg lagde til en av årets konfirmanter, kom det inn nye bestillinger på flere kofferter! Jeg er så heldig å få lov å vise den frem, så det tenkte jeg å gjøre  her i dag!



Kofferten er i utgangspunktet knall blå, så det er flere lag med gesso først, før man kan begynne å dekorere! Har,brukt sjablong og Distress oxide på lokket, før jeg har pyntet med resten. Inndelingen nede i kofferten er laget av Bazzill kartong, det samme er tagsene.

Ønsker å delta i følgende utfordringer:

- Papirlosjens utfordring - Dies eller stempel
- Scrappiness utfordring - Noe gammelt og noe nytt. Å lage førstehjelpskoffert har jeg gjort mange ganger før, så den ideen er gammel, men å lage den til konfirmant er første gangen jeg har gjort! Brukte også en del "gamle" pynte pepples som jeg har hatt lenge, og noen nye blomster jeg har kjøpt!

torsdag 8. februar 2018

Fantastisk miljø❤

En av de store gledene ved å være en "scrapper" er å være en del av den gode energien som jeg føler blir delt mellom alle scrappere der ute! Man får hjelp når man spør, og folk deler på maler, ideer og kreative krumspring!! Det gjør det lett og moro å utvikle seg!

Nå er det Korthobby.no som innbyr til utvikling og inspirasjon via sin fb gruppe, korthobbys inspirasjonsgruppe. Det er det lagt ut mal på veskekort, og utfordringen er å lage ett veskekort selv! Tusen takk for god mal og flott inspirasjon!!

 Har også laget ett matchene kort som ligger oppi, det kan vises frem etter morsdagen!!

Ønsker å delta i følgende utfordring:

Papirlosjens utfordring : Dies eller stempel