mandag 14. januar 2019

Eksplosjonsboks

Er så kjekt å lage kort til babyer 💖 Her har jeg laget en eksplosjonsboks med en kopp inni. Koppen er fra Kort og godt, og jeg synes den er så utrolig søøøt 🤩









Ønsker med denne å delta i utfordringen til
- Scrapomania : Bretteteknikk
- Scrapp og skravl : Mer enn en brett
- Scrap the rainbow : Alt er lov

Tid for kjærlighet 💖

Med papirdesign sin utfordring, bokstaven V i bakhodet  ville jeg prøve meg på en ny type kort for meg, inspirert av Monica Langedal. Da jeg i fjor fikk bestilling på noen valentines kort, fant jeg ut at jeg måtte skaffe meg flere mønsterark som egner seg, og det gjorde jeg i år! Fant to flotte ark hos papirdesign som jeg har gledet meg til å bruke og valgte å kombinere disse! Stemplene er også fra Papirdesign 😁



Ønsker med dette å delta hos 
- Papirdesign :  bokstaven V (Valentines kort)
- Scrapomania : bretteteknikker
- Scrap the rainbow : alt er lov
- Scrapp og skravl : mer enn en brett

onsdag 9. januar 2019

Kalender 2019

Da jeg så Linda S. Skotheim sin månedsplanlegger, bare visste jeg at jeg var nødt til å lifte henne🤗  Og det har jeg nå gjort!! Jeg ville lage min for å holde orden på de utfordringene som jeg ønsker å delta på i 2019, så valgte å lage hele line yndlingsfarger når det kommer til scrapping!! Har pyntet veldig enkelt.









Sidene er laget av chipboard som jeg kuttet opp i 8x5 inch. Dette gjør at sidene de stabile og kraftige.

Ønsker med denne å delta i

Scrap the rainbow - Alt er lov

tirsdag 1. januar 2019

Januar utfordring Scrap from your heart

Hei og godt nytt år!

 Håper dere har hatt en fantastisk jul og fått ladet batteriene slik at dere er klare for å hive dere over scrappesakene igjen! Vi i Scrap from your heart har en ny utfordring til dere, og denne gangen ønsker vi og se vinter i rosa! Resten er opp til deg! Så hiv deg med i utfordringen vår, hvor vi har premie fra Scrappiness!

Jeg har valgt å lage en veske med tilhørende kort oppi.



Januar utfordring Nordsalten Hobbyklubb

Gled en venn er utfordringen denne måneden, og det er jo alltid like kjekt å kunne gjøre! Og siden sjokolade passer til nesten alt, så er det en melkehjerte boks jeg har å vise frem i dag!! 

Har brukt "du er unik" dies fra Scrapmagasinet, synes den er så flott! Blomstene er fra diverse produsenter. Engel er fra motivark fra Kort og godt, og det samme er metallhjørnene og stempelteksten på innsiden. Møsnterark er fra Papirdesign.

Hiv deg med å bli med i utfordringen, du kan vinne