tirsdag 23. juli 2019

Bursdagsboks

Heisan! I dag vil jeg vise frem at en tom emballasje kan bli til en artig liten bursdags-boks med litt papir og pynt! 


Jeg dekket først både selve boksen og lokket med papir fra Kort og godt. Stanset ut teksten og embosset den med "Aqua tinsel"


På lokket har jeg dekorert med embossede elementer fra stempelplata "Seahorsin around" fra Lawn Fawn.


Stanset de ut med tilhørende dies som selvsagt også fås kjøpt hos Dairy Hill Vintage shop!


Pyntet med blomster fra "Wild orchids craft" som DHVS har begynt å selge i bunter, fantastisk!!! Tok også på to herlige bling fra Finnabair. Da gjenstår det å takke for meg som DT hos Dairy Hill Vintage Shop. Ha en herlig sommer videre!

lørdag 20. juli 2019

Juni utfordring Scrap from your heart!

Når vi nå skriver 1.juni, så er det snart over med konfirmasjoner her i området, men da tar sesongen for bryllup over! Og det er nettopp det som er utfordringen til Scrap from your heart denne mnd, bryllup! 

Jeg forstod ila mai mnd på nett at dies fra Studio light var noe jeg måtte ha, da jeg så alt det fine forskjellige laget med det! Så jeg kjøpte meg en hel drøss av de, og fy søren så utrolig moro det var! 

Jeg tok utgangspunkt i en bestilling jeg hadde fått, kortet skulle være til en kar som var motorsykkel interessert, og dama var frisør og litt "jålete". Hadde verken dies eller stempel som passet til det, leita lenge etter digistamp på nett, men fant til slutt dette motivet som jeg fant ut at var passende! 


Mønsterarkene er fra Papirdesign, har lagt panel med speilkartong i mellom den hvite bazzillen og mønsterarket, som alltid liker jeg veldig effekten det gir på ett kort!

Håper du lot deg inpsirert til å lage noe bryllups-relatert og at jeg ser nettopp ditt bidrag hos Scrap from your heart! 

torsdag 11. juli 2019

Lollipopcard

Hei! I dag har jeg vært så heldig å fått leke meg med stempler og dies fra Lawn Fawn, "Seahorsin around". Det måtte bare bli ett lollipopcard, synes disse var perfekte til det! 


  
Valgte å embosse stemplene med fargen "Aqua tinsel" fra Ranger på litt forskjellige blå kartongbiter. En nydelig farge med litt glitter i, vanskelig å fange på bilder!


Bygde opp kortet med foam tape fra Stick it. Pyntet til slutt med 3 forskjellige farger av Crinkle seam binding ribbon. 

For å skjule sugerøret og for å skape en skriveplass stanset jeg ut en tilsvarende som basen og limte på baksiden, ville ha med sirklene for å hente igjen temaet fra forsiden. 


Ha en fin sommer videre!