søndag 31. mars 2019

Førdescrappen!

For en fantastisk herlig helg! Har vært på Førdescrappen med likesinnede, og det er vitamininnsprøytning deluxe! Cathrine fra Scrapomania var også der med butikken sin, og hun holdt ett kurs i ett minialbum. Jeg måtte da prøve å lage ett til album på egenhånd etterpå, og valgte da og lage ett med masse Papirdesign produkter! Rett og slett fordi det er så utrolig mye herlig og boltre seg i! Albumet er ikke ferdig utfylt enda, da jeg ikke vet hvem som skal ha det enda, og liker å tilpasse sånt til mottager!




Ønsker med dette å delta i Papirdesign sin pågående utfordring: Stor begivenhet

lørdag 16. mars 2019

Konfirmasjon 😊

Bare digger de nye arkene til Papirdesign, alle sammen! Og funnet meg en ny brettetype som jeg nok kommer til å bruke en del av! 


På innsiden av kortet er det skrivefelt, samt en pengelomme.


Her er fra baksiden på kortet. 


Ønsker med dette å delta i utfordringen til 
- Papirdukkene, som ønsker å se fargene blå, gul og/eller grønn!

Påskeegg 🤗

I fjor dekorerte jeg ett påskeegg, og dette fikk jeg lyst å gjøre mer av! Når Papirdesign kom med både dies og stempel til påske, var det ingen tvil om at jeg måtte kjøpe meg det!


Her har jeg brukt 3 lag med hvit gesso på påskeegg. Har stanset ut god påske i gul mosegummi, fra Kort og godt. Stemplet på tekst på hvit kartong, og stanset ut med en dies fra Spellbinders. 


Kyllingen er fargelagt med distress. De gule blomstene er laget ved å bruke distress på hvit kartong, stanse ut og forme/lime blomstene sammen. Resten av blomstene er fra div produsenter. 


Litt bling har også fått plass på alle tre eggene!


Ønsker med disse å delta i følgende utfordring:

- Scrap the rainbow, som ønsker å se fargene gul/grønn

søndag 10. mars 2019

Ruller til fødsels- og dåps-attest!


Hei! Mye av min mobilbruk går med til å kikke på scrappe-blogger og scrappe-sider på facebook! Og for ikke mange dager siden så jeg ei som hadde dekorert en slips-eske og laget til to ruller oppi, til dåpsattest og fødselsattest! Dette syntes jeg var så stilig! Har etter dette gått og kikket litt etter passende esker, men i går kveld fant jeg ut at jeg kunne da vel like så godt lage en eske selv! Så det gjorde jeg! Brukte hvit tykk kartong til selve eksen.


Dekorerte esken med ark fra Papirdesign, PD 17285 og PD 18442. Stanset ut en sirkel og stemplet inne fra stempelplaten PD 18418. Plasserte så rundt masse blomster fra diverse produsenter!


Dåp er stanset ut med skygge i speilkartong, og rosa bazzill til teksten, med diesen PD 15132.


Ordene fødselsattest og dåpsattest er skrevet med klistremerker fra PD 102, digger disse!


Pyntet med tåteflaske-charms og en smukke-charms, diverse blomster og pyntegreiner fra Kort og godt.



Skulle gjerne kreditert hun jeg fikk ideen fra, men jeg finner desverre ikke igjen hvor jeg så dette, så om noen som leser dette vet hvem jeg mener, blir jeg super glad for å få vite det, så skal jeg redigere innlegget mitt! :-D

Ønsker med dete å delta i utfordringen til Papirdesign , hvor det er store begivenheter som er temaet!

lørdag 9. mars 2019

Så herlig det er med inspirasjonsgivende materialer 🤗

Når jeg ikke har scrappet på 5 dager, ja da føler jeg meg rett og slett litt tom🙈 Så i dag satte jeg med ned og fant frem litt forskjellig utfirdringsblogger og fb sider som jeg kunne tenke meg å være med på. Så kikket jeg litt igjennom mitt nyeste papir (fra Papirdesign 💖)  og vips var ideen der! Så var det bare å kose seg, og det gjorde jeg  Brukte mange dies fra Papirdesign, samt stempel!!

 Har brukt svart bazzill som base, så har jeg brukte fremside og bakside av "ungdommelig" og "nye utfordringer".

Motivet på stjerna er fra stempelplata PD 18392. Har stanset ut konfirmant med PD 17314, og bak stjernene med motiv er det stanset ut en stjerne ring med PD 16211. Har da brukt de små stjernene til pynt på kortet.

På innsiden har jeg laget pengelomme/gavekortlomme med diesen PD 18399.

Baksiden av kortet er dekorert med den nye diesen PD 19304, og teksten gratulerer på mobilen er fra samme stempelplate som over, PD 18392. Ved siden av har jeg stemplet fra stempelplata PD17247


Ønsker med dette kortet å delta i utfordringen til Papirdesign - Store begivenheter

søndag 3. mars 2019

CAS kort

Så skriver vi ny mnd  og med det er Scrap from your heart ute med ny utfordring, denne gangen vil vi se clean and simple!!

Jeg har ikke noe erfaring med CAS-kort, men syntes det var veldig moro å lage! Her har jeg helt enkel brukt hvit bazzill i bunn, 12x4,5 inch, brettet på midten. Tok så ett stk bazzill i strl 5 15/16 x 4 7/16 og tørrembosset det med en bryllupsplate jeg har. Synes effekten ble kjempe tøff! Så en toppers fra dixi craft, og helt til slutt to små sølv hjerter fra kort og godt! Thats it! Enklere tror jeg ikke det kan gjøres! Innsiden har jeg laget to paneler fra ett bryllupsark fra Papirdesign, og stanset ut to stk hjerter av hvit bazzill, stemplet en bryllupstekst, og latt det ene stå tomt til å kunne skrives på selv. 

Håper at du slenger deg rundt og blir med på utfordringen vår!