søndag 30. september 2018

Førdescrappen høsten 2018!

For en deilig vitamininnsprøytning av en helg❤ Godt over 20 scrappeglade(gale) damer samlet i en matsal, utfordringer, bingo, loddtrekning, digg mat, sene netter, latter og kos, og ja, LITT scrapeshopping🙈😉😂

Det er ikke så ofte jeg vandrer inn i mixed media verden, men fy så moro det er når jeg først gjør det!! Meldte meg på kurs med Belinda både på fredag og lørdag! Fredag var det en tøff boksish sak med håndtak som var målet! Vi skjærte i chipboard så skjærebrettene svettet, bygde opp boksen med teip og en konvolutt jeg ikke husker navnet på! Dekket med  svart bazzill og limte så på chipboard og metall tannhjul, pluss ett isopor hjerte! Alt ble malt med svart gesso. Surret så hyssing rundt håndtaket. Så var det finishen, med skikkelig tøff sandete effekt, Rust effect paste fra Finnabair😍 Perfekt til to bokser med noe kaldt, eller en peanøttpose, en parfymeflaske osv!!



Lørdag var det lampeskjerm!! Masse klæsj på, spraye, male, spraye mer, glitter, perler, blomster og papirleirefigurer!!! Så utrolig moro!! Gleder meg til jeg finner en passende lampefot og kan begynne å bruke den!! 



Resten av det jeg lagde kommer en annen kveld!!

mandag 24. september 2018

Restekort

En ting som aldri endrer seg, er at det blir alltid mye restepapir når man scrapper! Skal prøve å bli litt flinkere til å lage noe med restene før jeg går videre til neste prosjekt! Så når jeg nå lagde kort til en jeger, ble det mye tøffe papirrester igjen, perfekte til å lage tag med! Hadde nok til å lage to store tag, og enda er det litt mer papir igjen!!



Lagde to like, men omvendt papirbruk! En ting er helt sikkert, om tre dager skal jeg handle så mye mer papirdesign produkter❤ Ønsker med dette å delta i utfordringen til Papirdesign, mann er mann! 

lørdag 22. september 2018

Kort til en jeger!

Det er lenge siden jeg har postet noe nå, selvom jeg har scrappet omtrent hver kveld i hele sommer/høst! Men mye er på bestilling og derfor ikke egnet til å legges ut med en gang, også glemmer jeg helt å post de! Men her kommer ett kort jeg har laget på bestilling til en jeger, som også har fotball høyt oppe på interesselisten! Når man har alle de lekre arkene som Papirdesign har laget, er det jo en lek å lage kort. Noen av de nyeste arkene er jo nettopp med jakt tema, helt perfekt til denne bestillingen! Jeg kom over en bretteteknikk via en eller annen facebookgruppe, og måtte bare teste den ut, og dette er det tredje kortet jeg lager i denne utførelsen, og blir garantert ikke det siste! Det blir mange sider å dekorere, noe som er perfekt når man også har så mange fine og passende stempeltekster man vil ha med!


 Laget en "skjult" gavekort lomme, med hjemmelaget gavekort!

l

Ønsker med dette kortet å delta i Papirdesign sin pågående septemberutfordring, hvor temaet er "mann er mann".