søndag 30. desember 2018

Tittelkort til PL side

Ahh, det som er så utrolig kjekt med denne hobbyen, er at det ALLTID er noe nytt å prøve! Jeg har jo etter å ha vært på førdescrappen for noen år siden, begynt å lage noen PL sider i albumene mine, men da har jeg kun brukt ferdige kort som pynt. Når jeg nå så det var utfordring hos Project Life Norge, hvor man kan lage ett tittelkort eller PL side med tema jul/vinter, så ville jeg prøve meg på det! Har jo akkurat bestilt bilder helt frem til 1 juledag også som snart kommer i posten, så da er det kjekt å ha dette kortet å bruke som utgangspunkt for sidene mine! Tusen takk for inspirasjon PL Norge! Blir garantert ikke siste gangen jeg lager egne kort til sidene mine❤


ønsker da med dette å delta i Project Life Norge sin utfordring!

søndag 23. desember 2018

Bestillingskort

Jeg synes det er så stas å få forespørsler om å lage personlige kort! Og når man midt i juleprodukt sesongen kan hive seg rundt å leke med rosa toner og blomster igjen, ja da liker jeg meg!!



Ønsker med dette å delta i Papirlosjens utfordring "Alt er lov".

mandag 17. desember 2018

Mixed media kalender

Da jeg var på Førdescrappen i høst, var jeg på kurs med Belinda Hammersdal. Jeg brukte ikke wax på mitt kurs, men fikk allikevel lov å prøve hennes for å se hvordan dette fungerte. Vel, jeg ble forelsket😍 Så utrolig moro! Allikevel har det tatt mange mnd før jeg lekte meg med dette hjemme, sikkert nok fordi man føler seg litt klønete. 

Men, har fått ut den berømte fingeren, støpte figurer i pappmasje, limte og klæsjet på blomster, smykkedeler og annet stæsj, malte med svart Gesso, og begynte å kose meg med voksen! Satt med gutta mine, de måtte tåle å høre wow mange ganger, og "se,se!!!!" Dette må jeg gjøre myyye mer av, nettopp fordi det er så magisk å se hvordan fargene blir!! Utviklingspotensiale til tusen her, men øvelsene gjør mester sies det!! 

Ønsker å delta i Papirlosjens utfordring, "Alt er lov"




lørdag 1. desember 2018

Desember utfordring hos Scrap from your heart!

Heisan! I dag er det en ny utfordring hos Scrap from your heart, og denne gangen er temaet fargelegging! 

Jeg synes fargelegging er veldig moro, og kjøpte meg en haug med Promakers for noen år siden i håp om å lære meg kunsten. Har til og med vært på kurs med flinkeste Anita Sætersdal. Men, det er nå en gang sånn at skal man bli god til noe så må man også øve og øve.... så Promakerne støver litt ned hos meg! Men, når jeg først skal fargelegge, synes jeg det er knall kjekt å bruke distress putene mine og vannpensel, det gjør jo sitt til at jeg ikke gyver løs på de mest utfordrende stemplene, men moro er det!

Jeg er mye inne på scrappe-sider på facebook, og en dag lyste det ett stempel opp mot meg, nemlig dette snømann-stempelet fra Mo Manning, giggling snowman! 


Jeg valgte å lage meg en eske til After eight, og med ett så søtt motiv er det ikke mye mer pynt man trenger!! Ble også veldig glad i denne teksten fra Scrapmagasinet, hun har virkelig noen flotte dies som er gull verdt i samlingen!


Håper jeg kan inspirere dere til å hive dere med i utfordringen vår i Desember, om du er en dreven fargelegger eller litt mer prøvende som meg, det viktigste er at vi koser oss når vi holder på med denne herlige hobbyen!!! Ha en fantastisk førjulstid.

Ny utfordring hos Nordsalten hobbyklubb!! Rett og slett jul!!!

Hei! I dag starter ny utfordring hos Nordsalten hobbyklubb, og denne gangen er det rett og slett jul som er utfordringen!! 

Jeg var så heldig å få tak i noen flotte notatbøker fra Kort og Godt, og ville lage en gaveinnpakning til denne! Løsningen ble ett kort med lomme til boka i midten, ett skrivefelt og fine stempel tekster!! Flappene er festet med skjult magneter. Arkene er fra Papirdesign, det samme er den ovale diesen, god jul diesen, og stempelteksten! Den bølgete kanten er laget med en dies fra Kort og godt. Den store blomsten har jeg laget selv, sølvkulene er fra kort og godt, og de andre blomstene fra div! 

Håper jeg kan inspirere nettopp deg til å lage ett bidrag til utfordringen vår nå i Desember! Premien er ett gavekort fra Scrappegarasjen!! Ønsker alle sammen en magisk, god førjulstid <3 



mandag 26. november 2018

Happy birthday!!

Ett vidunderlig flott menneske fyller år i dag, hennes varme og godhet er unikt❤ Så jeg har laget en gavepose til henne, med vintags, pakkelapper, og bursdags tags. Kortet hennes ble ett sjokoladekort, med teksten "Du er unik". Passet perfekt til henne❤



torsdag 1. november 2018

November utfordring Scrap from your heart!

I dag er det ny utfordring hos Scrap from your heart, og utfordringen denne gangen er JUL! 

 Det er så man nesten får litt julestemning når man sitter og pusler på med julekort og juleprosjekter!! 

Som DT i Scrap from your heart var jeg så heldig å motta noen DT produkter fra Kort og Godt! Her har jeg laget en eske med servietter og te-lys oppi! Papirene er fra Kort og Godt, God Jul er stemplet og embosset og det samme er trærne. De søte rådyrene er og julehilsen er også fra Kort og Godt. 


Produktliste:

Hiv deg rundt og bli med på utfordringen da vel!! :-D

søndag 28. oktober 2018

Vintag!

Jeg kunne ikke la være å kjøpe de nyeste flasketag diesene til Papirdesign❤ Men det at først når jeg så løsningen til Lene Suhr at jeg tok de i bruk! Nå har jeg jo satt meg som ett lite mål at jeg innimellom skal ha fokus på restepapir, prøve å bruke mest mulig av det! Det passer perfekt til disse tagsene! Har blandet papirserier fra Papirdesign, og synes det funker så fint!!



Ønsker med disse to å delta i utfordringen til Papirdesign, Høst.

onsdag 24. oktober 2018

Høst kort

Ahh, Papirdesign kom med de søteste arkene nå, falt pladask!! Her er ett posekort, med flust av papirdesign produkter!!


Ønsker med dette å delta i Papirdesign sin utfordring, Høst! 

søndag 21. oktober 2018

Barnedåp

Det er alltid kjekt er bestillinger, og dåp/baby er så koselig å lage! Lagde ett rammekort, de er så dekorative på en enkel måte!



Ønsker med dette kortet å delta i utfordringen til Papirlosjen, Mer enn en brett.

lørdag 13. oktober 2018

Farsdag

Det nærmer seg farsdag og etter en meningsmåling på Facebooksiden min Anita's kort og sånn, var det eske til after eight som var "hetest". Ergo heiv jeg meg rundt og lagde meg en mal, og har laget meg noen esker.



Her har jeg brukt ett ark jeg kjøpte på Førdescrappen av Scrapomania, digget det!! Ønsker å delta i utfordringen til Papirlosjens utfordring, mer enn en brett. 

fredag 12. oktober 2018

Sjokoladekort

Da jeg var på Førdescrappen fikk vi utdelt noen klippeark fra Scrapomania, og FOR meg som ikke var bestevenn med sånne ark, ble det ekstra kjekt når jeg likte de så godt at jeg kjøpte med meg flere ark hjem!! Nå har jeg laget sjokokadekort med de, valgte og lage kort som ikke er til en spesiell anledning, men som passer uansett!











Ønsker å delta i Papirlosjen's oktober utfordring, mer enn en breyy

lørdag 6. oktober 2018

Bleiekake!

I dag vil jeg vise frem en bleiekake som jeg fikk bestilling på til en babyshower! Kjempe kos å lage❤


Levert pakket inn i cellofan og med ett 10x10 kort!!

onsdag 3. oktober 2018

Posekort!

På Førdescrappen henter man alltid masse deilig mye inspirasjon, og posekort var en av de tingene jeg tok med meg hjem(Takk Laila Norevik!)

Her har jeg kost meg med noen ark med fisketema, sammen med knalltøffe stempler blir det kult til noen som er glad i å fiske! Vimpel på baksiden er åpen i midten, så man kan stikke inn en seddel hvis det er ønskelig!








mandag 1. oktober 2018

Mitt første DT-oppdrag for Scrap From Your Heart 💓



Heisan! 

Utrolig kjekt å kunne fortelle at jeg har vært så heldig å få lov å bli en del av Scrap From Your Heart sitt design team! Jeg gleder meg til å kunne være med å spre inspirasjon og scrappeglede!

Mitt første bidrag er til oktober utfordringen som er "bruk dies". Jeg valgte å bruke den utrolige nydelig dåpsdiesen fra Cottage Cutz! Blomster fra diverse produsenter, og pyntet med en prinsesse krone på toppen av blomstene. Nydelige dåpsark fra Papirdesign, en fryd å leke seg med <3
 







Mitt første bidrag som DT for Nordsalten hobbyklubb❤

Lykken var stor da jeg fikk beskjed om at jeg var en av de heldige som skal få være en del av Nordsalten hobbyklubb sitt designteam! Jeg skal gjøre mitt beste for å inspirere og spre scrappeglede❤

Mitt første bidrag er til utfordringen:

Alt er lov! Jeg har laget ett bok-kort, synes disse er så dekorative! Har brukt nydelig papir fra Papirdesign, de ovale diesene og gratulerer med dagen er fra Papirdesign


Produkter:
Ark:
PD18426 Fremtidsdrømmer

Stempel:
PD14923 Du er flott 
PD18393 Lek når du kan

Dies:
PD18463 Gratulerer med dagen
PD17236 Hipp hurra

søndag 30. september 2018

Førdescrappen høsten 2018!

For en deilig vitamininnsprøytning av en helg❤ Godt over 20 scrappeglade(gale) damer samlet i en matsal, utfordringer, bingo, loddtrekning, digg mat, sene netter, latter og kos, og ja, LITT scrapeshopping🙈😉😂

Det er ikke så ofte jeg vandrer inn i mixed media verden, men fy så moro det er når jeg først gjør det!! Meldte meg på kurs med Belinda både på fredag og lørdag! Fredag var det en tøff boksish sak med håndtak som var målet! Vi skjærte i chipboard så skjærebrettene svettet, bygde opp boksen med teip og en konvolutt jeg ikke husker navnet på! Dekket med  svart bazzill og limte så på chipboard og metall tannhjul, pluss ett isopor hjerte! Alt ble malt med svart gesso. Surret så hyssing rundt håndtaket. Så var det finishen, med skikkelig tøff sandete effekt, Rust effect paste fra Finnabair😍 Perfekt til to bokser med noe kaldt, eller en peanøttpose, en parfymeflaske osv!!



Lørdag var det lampeskjerm!! Masse klæsj på, spraye, male, spraye mer, glitter, perler, blomster og papirleirefigurer!!! Så utrolig moro!! Gleder meg til jeg finner en passende lampefot og kan begynne å bruke den!! 



Resten av det jeg lagde kommer en annen kveld!!