tirsdag 19. februar 2019

Konfirmasjon

Det sildrer fra takrenner, og selvom det ikke var sånn vær jeg bestilte til vinterferien, er det jo ett rimelig  bra scrappe vær da 🤗 Har fått dilla på å lage enkle kort i strl 4,5 x 6 inch, og er dette formatet jeg vil vise frem i dag! Papirer er fra Papirdesign, og også stempeltrykket av jenta og tekststemplene! Har limt jenta på hvit foam for å få litt høyde på ho.





Ønsker med dette å delta i Papirdesign sin pågående Utfordring , hvor man skal bruke stempel 🤗

fredag 1. februar 2019

Februar utfordring Nordsalten hobbyklubb

Ukene flyr, og vi er allerede kommet til februar! Og med det er det klart for en ny utfordring hos Nordsalten hobbyklubb! Vi ønsker denne gangen og se 

HJERTER!

 Så her er det bare å hive seg rundt å lage noe til kjæresten, til venninna, til mamma eller til noen andre du er glad i <3

Jeg har valgt å lage ett trappekort, har brukt mønsterark fra Papirdesign, pluss speilkartong fra Bazzill. Stempelet er fra kort og godt, og det er også hjertediesen med alle de små hjertene. Bling hjertene er fra kort og godt. 





Håper å se mange kreative bidrag i utfordringen vår hvor du kan vinne denne flotte premien fra Kort og godt!


Februar utfordring Scrap from your heart!

Så var det plutselig blitt februar, og med det har vi en ny utfordring hos Scrap from your heart! Denne gangen vil vi se noe til morsdag eller valentines day! 

Jeg har denne gangen valgt å prøve meg på ett "Never ending card", med morsdags-tema! Det var moro å prøve seg på dette kortet igjen, lenge siden sist! 






Håper du vil hive deg rundt å være med oss på denne utfordringen hvor du kan vinne premie fra Scrappiness