onsdag 9. august 2017

Søknad som DT hos kaBoks

Hei igjen!


I dag vil jeg utfordre meg selv litt, og det vil jeg gjøre med å søke om å bli DT hos kaBoks!!!!!!

Jeg er en 36 år ung firebarns mor som begynte å lage album til min eldste sønn for 10 år siden. Men det var først for noen få år siden at jeg ble introdusert for den virkelige scrappeverden men alt den innehar av dies, stempel, ark, blomster osv.

Det har blitt mer og mer moro å holde på, jo lenger jeg har drevet med det. Scrapping er ikke lenger bare en hobby for meg, det har blitt en stor lidenskap! Jeg scrapper "hele" tiden, om ikke fysisk med papir og stæsj, så oppe i hodet! Planlegger, funderer og lengter! Er jeg borte fra hobbyen over flere dager, så får jeg nesten abstinenser, rett og slett fordi det gir meg så innmari masse! 

Er utrolig heldig med at jeg får en del bestillinger på kort, så det er stort sett det jeg scrapper. Jeg synes det er utrolig kjekt å utvide kunnskapen, så det å lage nye brette-varianter gjør jeg titt og ofte. Har også lekt meg litt med små 3-D prosjekter, som fly og barnevogn! 

Grunnen til at jeg ønsker å bli designer for kaBoks er for å kunne utvikle meg enda mer som scrapper, få lov å bli pushet og utfordret som scrapper ville være en drøm for meg! kaBoks har utrolig masse fint, så det å kunne kose meg med og la meg inspirere av deres produkter ville vært utrolig spennende og herlig! Det vil også gi meg det ekstra pushet jeg trenger for å bli flinkere til å legge ut det jeg lager, ta enda bedre bilder, rett og slett utvikle meg på flere felter enn kun scrappingen! 

Prosjektet jeg ønsker å vise frem, er en barnevogn jeg har fått bestilling på! Jeg har brukt runde dies (kjøpt brukt, aner ikke produsent!) for å lage selve vognsidene, samt hjulene. Kalesjen er limt fast strimmel for strimmel, synes det er lettere enn å bruke splittbinders. Nede i vogna lagde jeg en liten madrass ved å ta en gardinbit som jeg fylte med vatt, før jeg limte igjen på undersiden! Papirsugerør og charms måtte til for å lage selve håndtaket på vogna!    
 Nede i vogna er det plass til dette kortet. Dette har jeg fylt med ønsket tekst fra mottager. Kortet lukkes med to magneter. Har ikke pyntet forsiden enda, for det kan jeg ikke vise frem før mottager har fått vognen!!!


Avslutningsvis vil jeg linke til tre prosjekter som er typisk for meg å lage!

1.Bursdgagsboks med tag

2. Twist and pop card

3.Konfirmasjonstid

Jeg ville blitt beæret over å bli valgt, og krysser fingrene for at jeg vil være så heldig! Venter spent på å høre fra dere!!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar